Minden kategória

Intelligens energia: a Rika Solar integrált napenergia-megoldása

Idő: 2022-04 29- Találat: 39

Intelligens energia: integrált napenergia-megoldás az R-tőlika Solar

Rika Solar is lítium akkumulátorok professzionális gyártója és megoldás szolgáltató a napenergia rendszerhez Kínában, elkötelezett feltévezsong biztonságos, megbízható és költséghatékony termékek napenergia rendszerekben világszerte vásárlók számára. Az üzlet magában foglalja háztartási áram, jármű napelemes tároló és egyéb napelemes rendszerek.

Rika Solar"s termékek főként tartalmaz: litiumbatteries, solár inverters, sezpanellek és teljes seztápkészletek. Több éves fejlesztés után a Rika meglehetősen kiforrott technológiával rendelkezik a napenergia tárolására szolgáló lítium akkumulátorok terén, és vertikálisan integrálódik a napelemes rendszerbe. 2021 végéig több mint 1.5 GWh terméket szolgáltak ki több mint 100,000 XNUMX felhasználónak, főként Európában, az Egyesült Államokban és Délkelet-Ázsiában. A Rika Solar nagy teljesítményű termékeivel és professzionális szolgáltatásaival széles körben dicséri a felhasználókat.

A Rika Solar arra törekszik, hogy vezető IoT-céggé váljon, amely a legjobban megérti a felhasználókat, és reméli, hogy egyre többen választják a Rika Solart a tisztább világért.

Az energiafogyasztás problémájának megoldására Rika Solar is egy bölcs választás.

Bontakozik ki
ONLINE