Minden kategória
EN

RÓLUNK

Kezdőlap> RÓLUNK

RÓLUNK

A Rika Solar Energy Solution Co., Ltd. a napenergia tárolási és fotovoltaikus energiamegoldások területén elkötelezett nemzetközi high-tech vállalkozás, amely a Rika csoporthoz tartozik a Rika Sensorral. A napenergia hasznosítása terén a Rika Solar mély együttműködési szövetséget kötött a Rika Sensorral.

Now after more than a decade of development, Rika Solar is a professional manufacturer of lithium batteries and a solution provider of solar energy storage in China.

Our business involves the fields of home energy storage, e-boat energy storage, photovoltaic energy storage and various cutting-edge technologies of photovoltaic utilization. The main products are lithium battery storage, powerwall,solar inverters, solar storage systems, etc.

Az elmúlt tíz évben a Rika Solar több mint 100,000 1.5 felhasználót szolgált ki világszerte, több mint XNUMX GWh akkumulátort szállított, és meglehetősen kiforrott technológiával rendelkezik a lítium akkumulátorok terén. És reméljük, hogy hozzájárulhatunk a globális tiszta energia fejlesztéséhez.

GYÁRTÓK

Bizonyítvány

Bontakozik ki
ONLINE